De gezellige motorclub uit de Achterhoek! MC De Blijde Rijders icon

MCDBR banner

h Toeren - 2021 - Archief

Verslagen van Evenementen

Verslagen en foto's van toerritten en andere activiteiten.

De foto's op deze website zijn gemaakt door (leden van) motorclub "MC De Blijde Rijders". Daarop is het auteursrecht van toepassing. Wilt u een foto hergebruiken, dan is dat meestal geen probleem maar wij zouden het fijn vinden als u daarbij de vermelding "Foto: Archief "MC De Blijde Rijders"" toevoegt. U mag natuurlijk altijd vragen door een e-mail te sturen aan info@mcdeblijderijders.nl
Als een foto van een persoon/personen in opdracht wordt gemaakt is er sprake van portretrecht. Echter wanneer de afbeelding niet in opdracht van of ten behoeve van de afgebeelde persoon/personen is gemaakt, maar om bijv. als illustratie van een verslag op onze website te dienen, is het portretrecht beperkt. Foto's van evenementen op onze website vallen over het algemeen in deze categorie. Mocht u niet willen dat u (herkenbaar) op enige pagina op onze website wordt afgebeeld, stuur dan een e-mail naar info@mcdeblijderijders.nl waarin u ons vraagt om een foto van de website te verwijderen. In goed overleg komen we daar zeker uit.

2021

spacer icon

Start en afsluiting motorseizoen 2021 (bijdrage: de secretaris)

Er was in 2021 geen seizoensstart in de vorm van een Nieuwjaarsreceptie en evenmin was er een Jaarvergadering. Boosdoener corona nam nagenoeg het hele seizoen voor zijn rekening. De correspondentie met de leden ging in de vorm van elektronische Nieuwsbrieven. Het bestuur van de Blijde Rijders heeft slechts enkele evenementen van de eigen Toerkalender georganiseerd. Het werd voornamelijk aan de leden overgelaten of ze, wanneer de gelegenheid zich aandiende, gezamenlijk wilden rijden. VAMC heeft voor de Gelderse Motoravondvierdaagse de routes per e-mail rondgestuurd, zodat wie dat wilde 4 tochten kon rijden. Op Hemelvaartsdag hebben enkele leden spontaan een ritje gemaakt.

Hemelvaartsdag 2021 foto

Pas verderop in het seizoen werd, onder strikte corona-regels, een clubbijeenkomst bij Heezen gehouden en werden er weer gezamenlijke ritjes gemaakt. Begin september werd het Cultuurweekend in Emmeloord doorgebracht, na een bezoek aan het Waterloopbos in Marknesse.

Cultuurweekend Marknesse 2021 foto

Willi L. organiseerde een toertocht onder zijn leiding. De Cryptische Zoektocht vormde een mooie aanleiding om individueel te gaan rijden, hoewel dit item stiekum hoofdzakelijk groepsgewijs werd uitgevoerd. En zowaar kon het seizoen nog enigszins feestelijk worden afgesloten met een Jaarfeestje bij 'Den Bremer'. De gebruikelijke afsluiting van de Toercompetitie met uitreiking van de bekers bleef daarbij achterwege. Er was maar een klein deel van de Toerkalender afgewerkt en niet iedereen voelde zich vrij om aan een evenement deel te nemen.

MCDBR Jaarfeest 2021 foto

Hopelijk komt er in seizoen 2022 weer de normale vrijheid en kan er dan een volledig toerseizoen worden afgewerkt.

naar
boven