De gezellige motorclub uit de Achterhoek! MC De Blijde Rijders icon

MCDBR banner

h Toeren - 2023

Verslagen van Evenementen

Verslagen en foto's van toerritten en andere activiteiten.

De foto's op deze website zijn gemaakt door (leden van) motorclub "MC De Blijde Rijders". Daarop is het auteursrecht van toepassing. Voor uitleg zie hier: Auteursrecht

2023

spacer icon

MC De Blijde Rijders PR-Rit 7 mei 2023 (bijdrage Gerard)

Zondagmorgen 7 mei, de inschrijfploeg zit klaar om deelnemers aan de PR-Rit 2023 in te schrijven. Of die in groten getale zullen komen is wel spannend, want helaas zit de weersvoorspelling ons een beetje in de weg. Maar de praktijk is gelukkig een stuk gunstiger, er prikt zelfs een bleek zonnetje door de wolken en de temperatuur is aangenaam voor een tochtje op de motor. Dit jaar begint de rit bij 'Den Bremer' in Toldijk, omdat 'ons' café in Steenderen vanwege verbouwing nog gesloten is.
Als de route is ingeladen gaan tot rond 10 uur een kleine 20 motoren op weg, waarvan 7 Blijde Rijders. Een enkeling die de rit per e-mail had aangevraagd hebben we niet in Toldijk gezien, maar dat wil niet zeggen dat die niet ook heeft gereden. We kunnen tevreden terugkijken op een mooi evenement. De organisatoren bedankt!

 PR-Rit 2023 (1) foto PR-Rit 2023 (2) foto
 PR-Rit 2023 (1) foto PR-Rit 2023 (2) foto
spacer icon

Wandeltocht 5 maart 2023 (bijdrage Briget)

Een klein groepje heeft genoten van een frisse wandeling en een heerlijke lunch bij de golfclub in Hoog-Keppel. Joop, bedankt voor de prima organisatie.

 Wandeling 2023 (1) foto Wandeling 2023 (2) foto
spacer icon

Nieuwjaarsreceptie 15 januari 2023 (bijdrage Gerard)

Wat later dan gebruikelijk, maar de Nieuwjaarsreceptie is altijd een mooie gelegenheid elkaar in het nieuwe jaar weer te ontmoeten en elkaar een goed motorseizoen toe te wensen. Het werd een gezellige middag, deze keer in onze voorlopige verzamelstek bij 'Den Bremer' in Toldijk. Voorzitter Wilco was vanwege familieomstandigheden afwezig. Daarom hield vice-voorzitter Henk een toespraakje. In zijn rol als toercommissaris toonde hij ook de concept Toerkalender 2023, die op de komende Jaarvergadering zal worden vastgelegd. Een paar drankjes en een hapje waren van de club, een welkom begin van het nieuwe Blijde Rijders jaar.

 Nieuwjaarsreceptie 2023 (1) foto Nieuwjaarsreceptie 2023 (2) foto
 Nieuwjaarsreceptie 2023 (3) foto Nieuwjaarsreceptie 2023 (4) foto
spacer icon
naar
boven