De gezellige motorclub uit de Achterhoek! MC De Blijde Rijders icon

MCDBR banner

h Toeren - 2019

Verslagen van Evenementen

Verslagen en foto's van toerritten en andere activiteiten.

De foto's op deze website zijn gemaakt door (leden van) motorclub "MC De Blijde Rijders". Daarop is het auteursrecht van toepassing. Wilt u een foto hergebruiken, dan is dat meestal geen probleem maar wij zouden het fijn vinden als u daarbij de vermelding "Foto: Archief "MC De Blijde Rijders"" toevoegt. U mag natuurlijk altijd vragen door een e-mail te sturen aan info@mcdeblijderijders.nl
Als een foto van een persoon/personen in opdracht wordt gemaakt is er sprake van portretrecht. Echter wanneer de afbeelding niet in opdracht van of ten behoeve van de afgebeelde persoon/personen is gemaakt, maar om bijv. als illustratie van een verslag op onze website te dienen, is het portretrecht beperkt. Foto's van evenementen op onze website vallen over het algemeen in deze categorie. Mocht u niet willen dat u (herkenbaar) op enige pagina op onze website wordt afgebeeld, stuur dan een e-mail naar info@mcdeblijderijders.nl waarin u ons vraagt om een foto van de website te verwijderen. In goed overleg komen we daar zeker uit.

2019

spacer icon

Nieuwjaarsreceptie 6 januari 2019 (bijdrage: Gerard J.)

Veel handjes geven en zoenen zo aan het begin van het nieuwe jaar. De Blijde Rijders waren weer bij Heezen samengekomen. De voorzitter hield een kleine speech, we kregen een drankje en een hapje en natuurlijke een rondje van de fameuze rookworst van Heezen.
Toercommissaris Henk liet alvast een voorproefje van de toerkalender rondgaan, die op de komende jaarvergadering van 25 januari dan kan worden vastegesteld.

 Nieuwjaarsreceptie foto Nieuwjaarsreceptie foto
spacer icon

Nieuwjaar 2019

GELUKKIG NIEUWJAAR EN VEEL FIJNE EN VEILIGE MOTORKILOMETERS GEWENST.

En weer op naar veel Blijde Rijders activiteiten en mooie verhalen!

naar
boven