De gezellige motorclub uit de Achterhoek! MC De Blijde Rijders icon

MCDBR banner

h Toeren - 2021

Verslagen van Evenementen

Verslagen en foto's van toerritten en andere activiteiten.

De foto's op deze website zijn gemaakt door (leden van) motorclub "MC De Blijde Rijders". Daarop is het auteursrecht van toepassing. Wilt u een foto hergebruiken, dan is dat meestal geen probleem maar wij zouden het fijn vinden als u daarbij de vermelding "Foto: Archief "MC De Blijde Rijders"" toevoegt. U mag natuurlijk altijd vragen door een e-mail te sturen aan info@mcdeblijderijders.nl
Als een foto van een persoon/personen in opdracht wordt gemaakt is er sprake van portretrecht. Echter wanneer de afbeelding niet in opdracht van of ten behoeve van de afgebeelde persoon/personen is gemaakt, maar om bijv. als illustratie van een verslag op onze website te dienen, is het portretrecht beperkt. Foto's van evenementen op onze website vallen over het algemeen in deze categorie. Mocht u niet willen dat u (herkenbaar) op enige pagina op onze website wordt afgebeeld, stuur dan een e-mail naar info@mcdeblijderijders.nl waarin u ons vraagt om een foto van de website te verwijderen. In goed overleg komen we daar zeker uit.

2021

spacer icon

Nieuwjaar 2021

GELUKKIG NIEUWJAAR EN VEEL FIJNE EN VEILIGE MOTORKILOMETERS GEWENST.

Wel met de kanttekening dat eerst corona de wereld uit zal moeten zijn voor de Blijde Rijders weer vrijelijk de weg op kunnen. Tot die tijd zullen er helaas geen gezamenlijke activiteiten worden georganiseerd.

Het bestuur.

naar
boven