De gezellige motorclub uit de Achterhoek! MC De Blijde Rijders icon

MCDBR banner

h Toeren - 2019

Verslagen van Evenementen

Verslagen en foto's van toerritten en andere activiteiten.

De foto's op deze website zijn gemaakt door (leden van) motorclub "MC De Blijde Rijders". Daarop is het auteursrecht van toepassing. Wilt u een foto hergebruiken, dan is dat meestal geen probleem maar wij zouden het fijn vinden als u daarbij de vermelding "Foto: Archief "MC De Blijde Rijders"" toevoegt. U mag natuurlijk altijd vragen door een e-mail te sturen aan info@mcdeblijderijders.nl
Als een foto van een persoon/personen in opdracht wordt gemaakt is er sprake van portretrecht. Echter wanneer de afbeelding niet in opdracht van of ten behoeve van de afgebeelde persoon/personen is gemaakt, maar om bijv. als illustratie van een verslag op onze website te dienen, is het portretrecht beperkt. Foto's van evenementen op onze website vallen over het algemeen in deze categorie. Mocht u niet willen dat u (herkenbaar) op enige pagina op onze website wordt afgebeeld, stuur dan een e-mail naar info@mcdeblijderijders.nl waarin u ons vraagt om een foto van de website te verwijderen. In goed overleg komen we daar zeker uit.

2019

spacer icon

Eigen Toertocht 10 maart 2019 (bijdrage: Gerard J., foto's Henk Hu.)

Tja, dan staat op 10 maart het eerste Blijde Rijders ritje gepland, vaak is het goed gegaan met het weer, maar dan heb je zo'n dag dat het stormt, regent en niet echt een aantrekkelijke temperatuur is. Maar je wil er voor gaan en je duifje een mooi ritje laten meemaken. Op het plein voor Heezen is het niet echt een drukte van je welste, sterker nog er waren een paar afzeggingen in de WhatsApp-groep en verder komt er niemand opdagen. En dan is de starttijd al ruim verstreken en ga je maar met z'n tweetjes op pad. De route die je had voorbereid voert je door de Achterhoek en in Vragender is het tijd voor bak koffie en natuurlijk appelgebak met slagroom. Daarna het rondje afgemaakt en thuis weer lekker bij de kachel om op te warmen. Monique en Henk, jullie zijn toppers!

 Eigen Toertocht foto Wandeltocht foto
spacer icon

Voorjaarswandeltocht 10 februari 2019 (bijdrage: Gerard J.)

Wandeltocht 'Ehzerwold' en landgoed de 'Velhorst'

Zaterdag was een stormachtige dag met de nodige regen en ook het weerbericht voor zondag was niet bepaald uitnodigend. Maar toch had een groep van 13 Blijde Rijders zich om 11 uur verzameld achter het hotel-restaurant 'Ehzerwold' in Almen om aan een flinke wandeling te beginnen. En het weer viel reuze mee, aan het eind brak zelfs een bleek zonnetje door. Zo werd het een mooie tocht door een prachtige omgeving, we staken de Berkel over en doken het door Natuurmonumenten onderhouden landgoed 'Velhorst' in. Onderweg kwamen we langs een aantal gerestaureerde hooibergen, zagen mooie natuur, zelfs een enkele wilde krokus was al in bloei en we liepen rond het 'Kienveen', een drassige laagte.
Henk Hu. had zoveel aandacht voor zijn telefoon dat hij rennend moest bijhalen ...
De tocht werd uiteindelijk na ongeveer 6,5 km afgesloten met een smakelijke lunch in het restaurant van 'Ehzerwold'. Joop, bedankt voor de organisatie!

 Wandeltocht foto Wandeltocht foto
 Wandeltocht foto Wandeltocht foto
Wandeltocht foto
Rennende Henk ...
spacer icon

Nieuwjaarsreceptie 6 januari 2019 (bijdrage: Gerard J.)

Veel handjes geven en zoenen zo aan het begin van het nieuwe jaar. De Blijde Rijders waren weer bij Heezen samengekomen. De voorzitter hield een kleine speech, we kregen een drankje en een hapje en natuurlijke een rondje van de fameuze rookworst van Heezen.
Toercommissaris Henk liet alvast een voorproefje van de toerkalender rondgaan, die op de komende jaarvergadering van 25 januari dan kan worden vastegesteld.

 Nieuwjaarsreceptie foto Nieuwjaarsreceptie foto
spacer icon

Nieuwjaar 2019

GELUKKIG NIEUWJAAR EN VEEL FIJNE EN VEILIGE MOTORKILOMETERS GEWENST.

En weer op naar veel Blijde Rijders activiteiten en mooie verhalen!

naar
boven