De gezellige motorclub uit de Achterhoek! MC De Blijde Rijders icon

MCDBR banner

h Toeren - 2020

Verslagen van Evenementen

Verslagen en foto's van toerritten en andere activiteiten.

De foto's op deze website zijn gemaakt door (leden van) motorclub "MC De Blijde Rijders". Daarop is het auteursrecht van toepassing. Wilt u een foto hergebruiken, dan is dat meestal geen probleem maar wij zouden het fijn vinden als u daarbij de vermelding "Foto: Archief "MC De Blijde Rijders"" toevoegt. U mag natuurlijk altijd vragen door een e-mail te sturen aan info@mcdeblijderijders.nl
Als een foto van een persoon/personen in opdracht wordt gemaakt is er sprake van portretrecht. Echter wanneer de afbeelding niet in opdracht van of ten behoeve van de afgebeelde persoon/personen is gemaakt, maar om bijv. als illustratie van een verslag op onze website te dienen, is het portretrecht beperkt. Foto's van evenementen op onze website vallen over het algemeen in deze categorie. Mocht u niet willen dat u (herkenbaar) op enige pagina op onze website wordt afgebeeld, stuur dan een e-mail naar info@mcdeblijderijders.nl waarin u ons vraagt om een foto van de website te verwijderen. In goed overleg komen we daar zeker uit.

2020

spacer icon

Voorjaarswandeling Baak 9 februari 2020 (bijdrage: Gerard J.)

Onder stormachtige omstandigheden, veroorzaakt door voorjaarsstorm 'Ciara', ging het groepje van 10 Blijde Rijders op pad. Er was besloten om niet de Helmich route door het Baakse bos te lopen, te gevaarlijk. Dus liepen we via de Molenweg de velden achter Baak in en dat was goed te doen. Er is gelukkig niemand in de sloot gewaaid, hoewel het af en toe opletten was met de flinke windstoten. Daarna liepen we langs het Dambroek en na nog een stukje Bakerveld keerden we lekker uitgewaaid terug in café Herfkens. Daar werd aan de stamtafel gezellig geborreld en bijgepraat, voordat we aanschoven om van de boerenkool te gaan genieten. Briget, bedankt voor de organisatie.

 Voorjaarswandeling foto Voorjaarswandeling foto
 Voorjaarswandeling foto Voorjaarswandeling foto
 Voorjaarswandeling foto Voorjaarswandeling foto
spacer icon

Jaarvergadering 24 januari 2020 (bijdrage: Gerard J.)

Vrijdag 24 januari vond de Jaarvergadering van MC De Blijde Rijders plaats. Voor een kleine groep leden werden eerst de gebruikelijke plichtplegingen afgehandeld:
verslag van de secretaris, penningmeester en kascommissie en bestuursverkiezing. Penningmeester Joop stopte er mee, Mieke zal zijn opvolger zijn en Wim R. is nieuw bestuurslid.

Jaarvergadering 2020 foto
Het nieuwe bestuur

De afgetreden penningmeester werd met enkele flessen wijn bedankt.
Jaarvergadering 2020 foto

Daarna was het de beurt aan de toercommissaris om het programma voor het komende seizoen uit de doeken te doen. De meeste evenementen bleven wel staan op de voorgestelde data. Er werd wat geschoven met het het Cultuurweekend en er komt een nieuwe ronde Cryptische Foto Zoek tochten.
Het bestuur hoopt zo weer een leuk programma te kunnen bieden en wenst alle leden een mooi, veilig en pechvrij seizoen toe.
De Toerkalender 2020 zal binnenkort op deze website verschijnen.

spacer icon

Nieuwjaarsreceptie 12 januari 2020 (bijdrage: Gerard J.)

Het was volle bak bij Heezen. Veel Blijde Rijders waren present om elkaar een gelukkig en mooi nieuw motorjaar te wensen. De club bood enkele drankjes en hapjes aan en er werd al snel vooruitgekeken naar wat 2020 zou kunnen brengen. Toercommissaris Henk gaf een inkijkje in de toerkalender, welke op de komende jaarvergadering op 24 januari zal worden besproken.

 Nieuwjaarsreceptie foto Nieuwjaarsreceptie foto
spacer icon

Nieuwjaar 2020

GELUKKIG NIEUWJAAR EN VEEL FIJNE EN VEILIGE MOTORKILOMETERS GEWENST.

En weer op naar veel Blijde Rijders activiteiten en mooie verhalen!

naar
boven