De gezellige motorclub uit de Achterhoek! MC De Blijde Rijders icon

MCDBR banner

h Toeren - Andere toerclubs

Evenementen van andere motorclubs

Op deze pagina plaatst het secretariaat af en toe aankondigingen van toerritten, ontvangen van andere motorclubs, die mogelijk interessant zijn voor onze leden. Het gaat dan om ritten op andere data dan die al in onze Jaaragenda zijn gepland.

spacer icon

KMC '95 Keijenborg

KMC '95 logo  Motoravond 4-daagse 27 t/m 30 augustus 2019.

 De inschrijving is bij Coens Tapperij,
 St. Janstraat 3, 7256 BA te Keijenborg,
 (nabij de Kerk) tussen 17:30 uur en 19:00 uur.

 Het inschrijfgeld voor deze 4-daagse bedraagt € 12,00,
 vooraf te betalen voor 3 of 4 avonden;
 voor 1 avond betaal je € 4,00 per keer.
 Bij minimale deelname van 3 avonden ontvang je een leuke attentie.
spacer icon

Veluwse Motor Toer Club

De 1e Molen-Motor-Rit op 7 september 2019, welke wordt georganiseerd door de Stichting Molen de Koe en ondersteund door de VMTC. De rit vertrekt vanaf de molen in Ermelo, van waaruit diverse molens in o.a. Zuidwest-Friesland worden bezocht. Op de diverse molenlocaties wordt gezorgd voor koffie, thee, broodjes en bij de finish in Ermelo voor een molenpannenkoek. Meer informatie zie www.molendekoe.nl/molenmotorrit
VMTC Molen-Motor-Rit logo
spacer icon

MC Free Wheels

MC Freewheels logo
spacer icon

Toercommissie BMAC Borculo

BMAC logo
Vuelta 2020 logo

De BMAC Borculo is gevraagd om een groot internationaal evenement te begeleiden met motorverkeersregelaars. We gaan in augustus 2020 de ronde van Spanje, oftewel de “Vuelta” begeleiden, die dan start in Utrecht.
Op vrijdag 14 augustus wordt er in de namiddag gestart met een ploegentijdrit in het centrum van Utrecht. Op zaterdag 15 augustus wordt er een etappe verreden tussen ’s Hertogenbosch en Utrecht. Op zondag 16 augustus wordt er een etappe verreden rond Breda.
WIJ HEBBEN JOU NODIG!
Voor deze dagen zijn we op zoek naar motorverkeersregelaars, die zo’n fantastisch evenement wel eens van dichtbij willen meemaken. Wij als BMAC zorgen voor:
- een gedegen online instructie tot verkeersregelaar.
- de benodigde lunches en warme maaltijden.
- een duidelijke post/taakinstructie.
- een briefing ter plaatse, voorafgaand aan het evenement.
- een verzamellocatie nabij de start van het evenement.
- een unieke ervaring als motorverkeersregelaar.
- en "last but not least" een ruime vergoeding per dag voor jouw aanwezigheid.
Heb je naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen, dan kun je die via een e-mail naar verkeer@bmac-borculo.nl stellen.
Weet je nu al dat je mee wilt doen dan kun je dit Google Docs formulier invullen en versturen om je aan te melden. Wij houden je daarna op de hoogte van de ontwikkelingen.

spacer icon

Toercommissie BMAC Borculo

BMAC foto

Op zondag 18 augustus 2019 zal de 'Ronde van de Achterhoek' weer verreden worden. Deze wielerkoers hebben we in 2017 en 2018 succesvol met een groot aantal motorverkeersregelaars begeleid.
Voor dit jaar hebben we weer een uitnodiging ontvangen om de koers in goede banen te leiden. Dit kan natuurlijk alleen met jouw/jullie medewerking weer een succes worden.
Wil je dit jaar als motorverkeersregelaar deelnemen aan de 'Ronde van de Achterhoek', vul dan bijgaand Google Docs formulier in en verstuur dit om je aan te melden. Je ontvangt dan verdere gegevens zodra die bij ons bekend zijn.

naar
boven