De gezellige motorclub uit de Achterhoek! MC De Blijde Rijders icon

MCDBR banner

h Toeren - Andere toerclubs

Evenementen van andere motorclubs

Op deze pagina plaatst het secretariaat af en toe aankondigingen van toerritten, ontvangen van andere motorclubs, die mogelijk interessant zijn voor onze leden. Het gaat dan om ritten op andere data dan die al in onze Jaaragenda zijn gepland.

spacer icon

Toercommissie BMAC Borculo

BMAC logo
Vuelta 2020 logo

De BMAC Borculo is gevraagd om een groot internationaal evenement te begeleiden met motorverkeersregelaars. We gaan in augustus 2020 de ronde van Spanje, oftewel de “Vuelta” begeleiden, die dan start in Utrecht.
Op vrijdag 14 augustus wordt er in de namiddag gestart met een ploegentijdrit in het centrum van Utrecht. Op zaterdag 15 augustus wordt er een etappe verreden tussen ’s Hertogenbosch en Utrecht. Op zondag 16 augustus wordt er een etappe verreden rond Breda.
WIJ HEBBEN JOU NODIG!
Voor deze dagen zijn we op zoek naar motorverkeersregelaars, die zo’n fantastisch evenement wel eens van dichtbij willen meemaken. Wij als BMAC zorgen voor:
- een gedegen online instructie tot verkeersregelaar.
- de benodigde lunches en warme maaltijden.
- een duidelijke post/taakinstructie.
- een briefing ter plaatse, voorafgaand aan het evenement.
- een verzamellocatie nabij de start van het evenement.
- een unieke ervaring als motorverkeersregelaar.
- en "last but not least" een ruime vergoeding per dag voor jouw aanwezigheid.
Heb je naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen, dan kun je die via een e-mail naar verkeer@bmac-borculo.nl stellen.
Weet je nu al dat je mee wilt doen dan kun je dit Google Docs formulier invullen en versturen om je aan te melden. Wij houden je daarna op de hoogte van de ontwikkelingen.

naar
boven